SISTEM TORO CATALOG PRODUSE GHID DE PROIECTARE PREŢURI
Principiul de funcţionare
Printr-o reţea invizibilă, montată în sol, apa ajunge la aspersoare, care se ridică la suprafaţă numai în timpul stropirii. Astfel sistemul nu limitează activităţile curente. Panoul de automatizare uşor programabil comandă cu precizie prin electrovane stropirea secvenţională, asigurând apa necesară diferitelor zone.
   
Construcţia sistemului de irigat TORO

click pe imagine pentru a mări
  • Aspersoare

  • Automatizări

  • Electrovane


De ce sisteme TORO?
Firma americană TORO are experienţă de 90 de ani în producţia maşinilor de grădinărit şi peste 40 de ani în irigarea suprafeţelor de gazon cele mai pretenţioase. Nu întâmplător, dintre cele mai mari 100 de terenuri de golf din SUA, 75 sunt echipate cu sisteme TORO. Este liderul mondial al producătorilor de sisteme profesioniste care oferă soluţii atât pentru irigarea grădinilor private, cât şi spaţiilor publice sau terenurilor de sport.
  • Aplicaţii rezidenţiale
  • Spaţii publice
  • Terenuri de sport
 
Cum puteţi deveni proprietarului unui sistem de irigat TORO?
Atât pentru proiectare cât şi pentru instalare este necesar personal competent, certificat de firma noastră. Sistemul de irigat va fi proiectat personalizat la grădina Dvs. conform desenului la scară, care cuprinde toate detaliile importante ale grădinii (pavaje, copaci, arbuşti, mobilier de grădină, sursa de apă şi de curent electric disponibile), realizăm desen de execuţie şi ofertă de preţ detaliat. Implementarea unui sistem de irigat într-o grădină medie se poate realiza în cca. 3-5 zile. Sistemul poate fi montat şi în grădini unde deja există gazon.