SISTEM BEAM CATALOG PRODUSE GHID DE PROIECTARE PREŢURI
Principiul de funcţionare
Aspiratorul fix cu mare putere este montat în afara spaţiului locuit. Reţeaua de conducte speciale, aşezată în planşee, în izolaţia pardoselilor sau în pereţi, face legătura aspiratorului cu prizele din încăperi. Cuplarea furtunului de aspirare la racordurile de perete porneşte aspirarea. Vidul creat în reţeaua de conducte absoarbe şi transportă mizeria şi praful. După filtrare aerul aspirat ajunge în exteriorul clădirii prin ramura de refulare.
Construcţia sistemului centralizat de aspirare

click pe imagine pt a mări...
De ce sisteme BEAM?
Compania americană BEAM INDUSTRIES, care astăzi este membru al grupului ELECTROLUX, are experienţă de 60 de ani în producţia aparatelor electrocasnice. În anul 1957 firma a început producţia de aspiratoare centrale. Astăzi BEAM este cel mai important producător mondial în domeniu, lider în vânzări şi noutăţi tehnice.
Domenii de implementare
Datorită gamei diversificate de accesorii, aspiratorul centralizat se poate utiliza în clădiri cu diferite destinaţii:
• case particulare, apartamente
• birouri, instituţii publice, pensiuni, hoteluri
• uzine, saloane de înfrumuseţare, industria auto, panificaţie
• laboratoare de tehnică dentară, săli de spectacole etc.
Cum puteţi deveni proprietarul unui sistem centralizat de aspirare?
Sistemul de aspirare se proiectează individual pentru fiecare clădire.Contactaţi partenerul BEAM pentru a executa GRATUIT proiectarea sistemului dvs. de aspirare. Pe baza planurilor construcţiei veţi primi soluţia tehnică de execuţie şi oferta de preţ. Instalarea sistemului va fi executată de către personalul competent certificat de firma noastră.